EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Wanneer u geïnfecteerd bent met hiv maakt uw lichaam antilichamen aan. De Simplitude ByMe hiv zelftest is een hiv test die is ontwikkeld voor het opsporen van antilichamen in menselijk bloed om infectie met het virus vast te kunnen stellen. Een positieve test geeft dus aan dat er antilichamen in het bloed aan zijn getroffen en het hiv-virus dus gedragen wordt.

Hoe werkt de Simplitude ByMe hiv test?

Het product is gemakkelijk doordat de test uit één apparaat bestaat, een ingebouwd lancet heeft (waardoor de test ook met een naaldfobie uit de voeren is) en er maar 1 testvloeistof nodig is. Doordat er minder handelingen nodig zijn worden pre-analytische fouten voorkomen en het resultaat betrouwbaarder.

De ByMe hiv test bestaat uit een papieren teststrip in een kunststof cassette. De hiv test wordt uitgevoerd door een kleine druppel bloed op te teststrip aan te brengen, gevolgd door enkele druppels testvloeistof (verdunningsmiddel). Wanneer de test is voltooid, kunnen er twee streepjes op de papieren strip verschijnen. Één zichtbaar controlestreepje betekent dat het verdunningsmiddel op de juiste plek is aangebracht en dat de test correct werkt.

Hoe doe ik een hiv test?

Op onderstaande video leggen wij uit hoe de ByMe te gebruiken is. Het is belangrijk om uzelf te testen op hiv en uw gezondheid onder controle te houden. Bestel vandaag nog een hiv test op onze website.

Meer informatie over hiv? Bekijk onderstaande links

Betrouwbare hiv-test

Wat is HIV?

Gevolgen van HIV