EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Welkom op testhivzelf.nl, ontdek de eerste alles-in-één hiv-zelftest

Winkelmand

De simplitude ByMe is de eerste alles in één HIV-zelftest ter wereld. Deze hiv-zelftest is ontworpen om u een comfortabele testervaring te bieden.

Deze hiv test is een eenvoudige en effectieve test die u zal helpen om comfortabel thuis te testen, met een nauwkeurig resultaat van 99,6% in slechts 15 minuten heeft u het resultaat. Dankzij het alles-in-één ontwerp kunt u testen in 3 eenvoudige stappen: prik in uw vinger, gebruik het apparaat om het bloed te verzamelen en breng het over naar de teststrip voordat u de vloeistof toevoegt. Met het alles-in-één testplatform verkleint u de kans op fouten. Het is simpel, snel en nauwkeurig.

Testprestaties
De ByMe is aan de hand van laboratoriumtesten als betrouwbaar getest. 1757 van de 1764 negatieve testmonsters werden correct geïdentificeerd. Van deze monsters detecteerde de test 99.5% van de monsters met een HIV-1-infectie correct en 100% van de monsters met een HIV-2-infectie. Ook werd de test gedaan door onervaren testgebruikers in Kenia, 94,3% van de testen werd correct geïdentificeerd.

Tijdens de testprocedure om de betrouwbaarheid te constateren werden de monsters gecontroleerd met CE-gemarkeerde laboratoriumtests. De monsters werden geleverd uit gebieden met hoge preventie zoals Zuid-Afrika en gebieden met een lage preventie zoals Europa.

Hiv-sneltest