EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

De simplitude ByMe is de eerste alles in één hiv-zelftest ter wereld. Deze hiv-zelftest is ontworpen om u een comfortabele testervaring te bieden. Deze hiv test is een eenvoudige en betrouwbare test die u zal helpen om comfortabel thuis te testen op hiv. Binnen 15 minuten heeft u het testresultaat met een nauwkeurigheid van maar liefst 99,6%. Dankzij het alles-in-één ontwerp kunt u uzelf testen in 3 eenvoudige stappen: prik in uw vinger, gebruik het apparaat om het bloed te verzamelen en breng het over naar de teststrip voordat u de vloeistof toevoegt. Met het alles-in-één testplatform verkleint u de kans op fouten. Het is simpel, snel en nauwkeurig.

Betrouwbaarheid

De ByMe is aan de hand van laboratoriumtesten als betrouwbaar getest. Van de 1757 proeftesten hadden 1764 testen het correcte resultaat aangegeven. Hiermee is de test voor 99,6% betrouwbaar. De proeftesten zijn uitgevoerd door onervaren testgebruikers in Kenia.

Soa-check

Controleer altijd eerst of een soa-test daadwerkelijk nodig is en op welke soa's je moet testen. Dit kan anoniem op de website van Soapoli-online. Na de test krijgt u direct informatie over de kosten en waar u de test het beste kan bestellen.

Wanneer je zeker weet dat je jezelf moet testen op hiv koop dan vandaag nog een hiv-test om je eigen gezondheid onder controle te houdenHiv test kopen

Hiv-sneltest