EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Welkom op testhivzelf.nl, wij maken graag kennis met u!

Winkelmand

€ 29,95

€ 24,75 ex.

Beschikbaar
(0)

Alles-in-één hiv-test
Gemakkelijk in gebruik
Anoniem testen, waar en wanneer u maar wilt
Snel: zie uw testresultaat in slechts 15 minuten
Meer dan 99% nauwkeurig
CE-gecertificeerd
Discrete verpakking voor levering en verwijdering

Simplitude ByMe

De Simplitude ByMe hiv test helpt u om controle te krijgen over uw eigen gezondheid. Deze hiv test maakt het mogelijk om te testen vanuit het comfort van uw eigen huis. De Simplitude ByMe is zo ontworpen dat deze hiv test voor iedereen te begrijpen is en biedt dus een eenvoudige testervaring.

Waarom de Simplitude ByMe?

De Simplitude ByMe is ontwikkeld om voor u de testervaring gemakkelijker te maken. Dit kan gemakkelijk omdat u hetzelfde apparaat gebruikt om in uw vinger te prikken, het bloedmonster toe te voegen en de daadwerkelijke test uit te voeren. Omdat u deze test geheel zelf kan doen blijft u anoniem en kan u geheel zelf beslissen waar en wanneer u de test uit wil voeren. De Simplitude Byme is een snelle hiv test, binnen 15 minuten kan u het testresultaat aflezen. Ondanks dat dit geen laboratoriumtest is, is deze test 99,6% nauwkeurig en dus wél betrouwbaar.

Hoe werkt de Simplitude ByMe hiv test?

De hiv test bestaat uit een papieren teststrip in een kunststof cassette. De hiv test wordt uitgevoerd door een kleine druppel bloed op te teststrip aan te brengen, gevolgd door enkele druppels testvloeistof (verdunningsmiddel). Wanneer de test is voltooid, kunnen er twee streepjes op de papieren strip verschijnen. Één zichtbaar controlestreepje betekent dat het verdunningsmiddel op de juiste plek is aangebracht en dat de test correct werkt. Het teststreepje wordt alleen zichtbaar als het aangebrachte monster antistoffen tegen hiv bevat, een positieve test.

De voordelen:

  • Ingebouwde bloedafname-eenheid om het bloedmonster gemakkelijk en betrouwbaar over te brengen in het apparaat
  • Ingebouwde bloedafnamebuis om de exacte hoeveelheid bloed te verzamelen en over te dragen voor vertrouwen en betrouwbaarheid in uw resultaat
  • Ingebouwd veiligheidslancet om de testprocedure te vereenvoudigen

Er zijn veel redenen waarom u overweegt een hiv-test te doen. Simplitude ™ ByMe ™ hiv-zelftest stelt u in staat uw gezondheid onder controle te houden, passend bij uw routine en uw levensstijl. Om de resultaten correct te laten zijn, moet u de zelftest ten minste 12 weken na een mogelijke blootstelling aan hiv uitvoeren.

  • Indien negatief, blijf op de hoogte en onthoud waarom u moet testen. Moedig anderen aan om ook te testen.
  • Indien positief, stelt een vroege diagnose u in staat toegang te krijgen tot een effectieve hiv-behandeling die de progressie van het virus stopt en het risico op overdracht elimineert door het virus niet-detecteerbaar te maken *. Als het positief is, betekent dit dat de HIV-test reactief is voor uw antilichamen.

* Ondetecteerbaar = niet overdraagbaar; het betekent dat als iemand met hiv 6 maanden of langer niet detecteerbaar blijft tijdens de behandeling, hij hiv niet via seks kan overdragen.

ProducttypeSimplitude ByMe zelftest
Categorieën Simplitude ByMe zelftest
Prijs (excl. btw)€ 24,75
Prijs (incl. btw)€ 29,95
BTW hoog (21%)€ 5,20
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.