EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Waarom een hiv-thuistest?

Een hiv-thuistest is een test die u zelf aanschaft en ook zelf (thuis)uitvoert. Wanneer u denkt drager te zijn van het hiv-virus is het verstandig om een hiv-thuistest aan te schaffen. Als het blijkt dat u geen drager bent zal dit rust geven, wanneer u wel positief test geeft dit de mogelijkheid tot de behandeling. Het is heel goed te begrijpen dat u graag anoniem wil blijven maar toch een betrouwbare test wil doen.

Naast de anonimiteit is het voor u fijner om de hiv-test uit te voeren in een comfortabele en betrouwbare omgeving. Deze betrouwbare hiv-thuistest is dé perfecte oplossing. Redenen om een hiv-thuistest te overwegen zijn bijvoorbeeld een nieuwe relatie, een gebroken condoom, onbeschermde seks of simpelweg zekerheid. Het kan ook voorkomen dat u niet in aanmerking komt voor een hiv-test bij een laboratorium, iedereen kan de hiv-thuistest aanschaffen. De ByMe biedt hier de perfecte oplossing voor uw probleem. In alle rust kunt u uzelf thuis testen op het hiv-virus. U zult in slechts 15 minuten een betrouwbaar antwoord hebben op de brandende vraag.

Er zijn veel redenen om een hiv-test te overwegen

U begint een nieuwe relatie

new-relashionship.jpg
friends-group.jpg

Regelmatig testen maakt deel uit van uw controleroutine

condom-broke.jpg

Het condoom is gebroken

U heeft een informele relatie

casual-relationship.jpg

U heeft onbeschermde seks gehad

unprotectedx.jpg
multiple-partners.jpg

U heeft meerdere partners

peace-of-mind.jpg

U en uw partner willen gemoedsrust

Het uitvoeren van een hiv-test kan u de nodige zekerheid geven. Of u nu een positief of negatief testresultaat heeft gekregen, u weet waar u aan toe bent. Een tijdige diagnose draagt bij aan een effectieve hiv-behandeling. Een hiv-behandeling zorgt dat de vermenigvuldiging van het hiv-virus stopt in het lichaam. Hiernaast kan iemand die hiv-remmers gebruikt ook geen hiv meer overdragen. De behandeling van hiv is niet alleen belangrijk voor uw eigen gezondheid maar ook voor de gezondheid van anderen.

ByMe hiv-test

Er zijn veel redenen waarom u zou kunnen overwegen om een hiv-test te doen. Simplitude ™ ByMe ™ hiv-zelftest stelt u in staat uw gezondheid onder controle te houden, passend bij uw routine en uw levensstijl. Om het resultaat correct te laten zijn, moet u de zelftest uitvoeren ten minste 12 weken na een mogelijke blootstelling aan hiv.

* Niet detecteerbaar = niet overdraagbaar; Dit betekent dat een persoon met hiv die tijdens de behandeling gedurende 6 maanden of langer niet detecteerbaar is, hiv niet via seks kan overdragen.