EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Welkom op testhivzelf.nl, ontdek de eerste alles-in-één hiv-zelftest

Winkelmand

Hiv blog
Soa aids.png

Soa-Aids Nederland adviseert de ByMe hiv test

Met een betrouwbaarheid van 99,6% wordt de ByMe gezien als een betrouwbare hiv test. Sinds deze week staat de ByMe dan ook vermeld op de website van Soa-Aids Nederland

20-12-2020

European testing week

European Testing Week

De week van 20 november 2020 staat in het teken van het testen op hiv en andere soa’s. Deze week wordt er in heel Europa bewustzijn gecreëerd om te testen op soa’s.

20-11-2020

Seksuologen met twee

De seksuologen met twee testen de ByMe

De seksuologen met twee hebben een duidelijke uitlegvideo gemaakt over de Simplitude ByMe. Bekijk de video van hun hier.

30-11-2020

Hiv-sneltest

Wij hebben een instructievideo voor u gemaakt!

Om de testervaring voor u prettiger te maken hebben wij een instructievideo gemaakt. Deze zelftest is gemakkelijk in gebruik maar wij beseffen dat het testen als spannend ervaren kan worden, wij laten u zien hoe simpel deze hiv test te gebruiken is.

29-08-2020

ByMe campagne Polen

Hiv campagne in Polen met de ByMe

Om de ontwikkeling van hiv tegen te gaan is de ByMe ook geïntroduceerd in Polen. Met een grote campagne die ondersteund werd door bijvoorbeeld de Vogue en de op een na grootste nieuwswebsite van polen Onet.pl moet het aantal hiv-patiënten dalen.

01-07-2020

Soapoli-online

Soapoli-online

Wij zijn blij om te kunnen vermelden dat wij een samenwerking zijn gestart met Soapoli-online om u de beste service te bieden.

15-06-2020

Hiv-sneltest

Hoera! De ByMe is vanaf vandaag te koop

De eerste betrouwbare alles-in-één hiv-zelftest die is ontworpen om uw testervaring gemakkelijker te maken.

11-06-2020