EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Hiv blog
Fysiek verkooppunt ByMe hiv sneltest

De ByMe nu ook fysiek verkrijgbaar in België

Wij zijn super blij om te vermelden dat onze snelle hiv test nu ook fysiek te koop is in België. Naast al een aantal online kanalen waarbij jij de ByMe hiv sneltest al kon kopen in België kan je nu ook de ByMe kopen in verschillende apotheken in België.

07-07-2022

Hiv zelfafnametest

Hiv zelfafnametest

De ByMe heeft ontzettend veel voordelen. Zo is deze test snel en ontzettend eenvoudig uit te voeren. Wat belangrijk is om te weten is dat deze hiv zelftest CE-goedgekeurd en WHO pre-qualified is. Dit betekent dat deze test voor meer dan 99,6 procent betrouwbaar én nauwkeurig is en nog betrouwbaarder dan de meeste hiv-testen met tussenkomst van een arts.

02-12-2022

Flitsbezorging ByMe

De ByMe supersnel geleverd binnen enkele minuten!

De ByMe al geleverd binnen enkele minuten? De ByMe ligt sinds kort in de schappen van flitsbezorger Gorilla's. Krijg nu de sneltest snel geleverd :)

30-06-2022

maxresdefault.jpg

Waarom testen op hiv zo belangrijk is en nog nooit zo gemakkelijk is geweest!

Gelukkig heeft er een grote verandering plaats gevonden voor hiv patiënten. Hierbij is het belangrijk om te testen op hiv om uw gezondheid te controleren en reguleren. In deze video test Tom de Simplitude ByMe hiv zelftest.

11-02-2022

Hiv zelftest

Betrouwbaar hiv thuistesten met de ByMe

Ontdek de eerste-alles-in-1 hiv zelftest die is ontworpen om jouw hiv test ervaring gemakkelijker te maken. In een comfortabele thuissituatie krijg je binnen slechts 15 minuten al een betrouwbaar hiv testuitslag.

4-07-2021

Hiv test live op tv

Live op de televisie een hiv test

Vanmorgen heeft Dr. Ranj Sigh live een hiv test gedaan op de televisie. Hij deed de test met de Simplitude ByMe, dit is een simpele hiv sneltest en geeft een betrouwbaar resultaat.

9-02-2021

Seksuologen met twee

De seksuologen met twee testen de ByMe

De seksuologen met twee hebben een duidelijke uitlegvideo gemaakt over de Simplitude ByMe. Bekijk de video van hun hier.

30-11-2020

European testing week

European Testing Week

De week van 20 november 2020 staat in het teken van het testen op hiv en andere soa’s. Deze week wordt er in heel Europa bewustzijn gecreëerd om te testen op soa’s.

20-11-2020

Hiv-sneltest

Wij hebben een instructievideo voor u gemaakt!

Om de testervaring voor u prettiger te maken hebben wij een instructievideo gemaakt. Deze zelftest is gemakkelijk in gebruik maar wij beseffen dat het testen als spannend ervaren kan worden, wij laten u zien hoe simpel deze hiv test te gebruiken is.

29-08-2020

ByMe campagne Polen

Hiv campagne in Polen met de ByMe

Om de ontwikkeling van hiv tegen te gaan is de ByMe ook geïntroduceerd in Polen. Met een grote campagne die ondersteund werd door bijvoorbeeld de Vogue en de op een na grootste nieuwswebsite van polen Onet.pl moet het aantal hiv-patiënten dalen.

01-07-2020

Soapoli-online

Soapoli-online

Wij zijn blij om te kunnen vermelden dat wij een samenwerking zijn gestart met Soapoli-online om u de beste service te bieden.

15-06-2020

Hiv-sneltest

Hoera! De ByMe is vanaf vandaag te koop

De eerste betrouwbare alles-in-één hiv-zelftest die is ontworpen om uw testervaring gemakkelijker te maken.

11-06-2020