EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Welkom op testhivzelf.nl, ontdek de eerste alles-in-één hiv-zelftest

Hiv blog
Hiv test live op tv

Live op de televisie een hiv test

Vanmorgen heeft Dr. Ranj Sigh live een hiv test gedaan op de televisie. Hij deed de test met de Simplitude ByMe, dit is een simpele hiv sneltest en geeft een betrouwbaar resultaat.

9-02-2021

Hiv zelftest

Betrouwbaar hiv thuistesten met de ByMe

Ontdek de eerste-alles-in-1 hiv zelftest die is ontworpen om jouw hiv test ervaring gemakkelijker te maken. In een comfortabele thuissituatie krijg je binnen slechts 15 minuten al een betrouwbaar hiv testuitslag.

4-03-2021

European testing week

European Testing Week

De week van 20 november 2020 staat in het teken van het testen op hiv en andere soa’s. Deze week wordt er in heel Europa bewustzijn gecreëerd om te testen op soa’s.

20-11-2020

Seksuologen met twee

De seksuologen met twee testen de ByMe

De seksuologen met twee hebben een duidelijke uitlegvideo gemaakt over de Simplitude ByMe. Bekijk de video van hun hier.

30-11-2020

Hiv-sneltest

Wij hebben een instructievideo voor u gemaakt!

Om de testervaring voor u prettiger te maken hebben wij een instructievideo gemaakt. Deze zelftest is gemakkelijk in gebruik maar wij beseffen dat het testen als spannend ervaren kan worden, wij laten u zien hoe simpel deze hiv test te gebruiken is.

29-08-2020

ByMe campagne Polen

Hiv campagne in Polen met de ByMe

Om de ontwikkeling van hiv tegen te gaan is de ByMe ook geïntroduceerd in Polen. Met een grote campagne die ondersteund werd door bijvoorbeeld de Vogue en de op een na grootste nieuwswebsite van polen Onet.pl moet het aantal hiv-patiënten dalen.

01-07-2020

Soapoli-online

Soapoli-online

Wij zijn blij om te kunnen vermelden dat wij een samenwerking zijn gestart met Soapoli-online om u de beste service te bieden.

15-06-2020

Hiv-sneltest

Hoera! De ByMe is vanaf vandaag te koop

De eerste betrouwbare alles-in-één hiv-zelftest die is ontworpen om uw testervaring gemakkelijker te maken.

11-06-2020