EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Kantoor

Waar kunt u ons vinden?

Flynther Medical
Sassenpoort 8
8253 TC Dronten, Nederland

Pand, Dronten

Hoe kunt u ons bereiken?

Mail ons: Info@flynther.nl
Bel ons: 0321 745992

Testhivzelf.nl

Welkom op onze website Testhivzelf.nl die speciaal is ingericht voor de Simplitude ByMe hiv-zelftest. De ByMe hiv-zelftest is een product van Owen Mumford die wij als Flynther Medical distribueren in Nederland.

Flynther

Flynther is een groothandel in medische disposables met een groot klantenbestand in Nederland maar inmiddels ook ver daarbuiten. Met onze langetermijnvisie investeren wij in de relatie met onze klanten en onze leveranciers. Zo realiseren wij onze doelstelling om de beste verbruiksartikelen te leveren tegen de beste prijs. Doordat wij ons richten op een beperkt assortiment hebben wij uitgebreide productkennis.

Recent hebben wij besloten om ook de Simplitude ByMe toe te voegen aan ons assortiment. Hierbij hebben wij deze bijbehorende website gemaakt. Wij zijn van mening dat de Simplitude ByMe een oplossing is voor iedereen die de drempel ondervindt om te testen op hiv en anoniem wil blijven of een goedkope en betrouwbare manier zoekt voor een hiv test. Ga voor meer informatie naar Flynther.nl

Owen Mumford

Owen Mumford is een internationale marktleider in het produceren en ontwerpen van medische hulpmiddelen. Met de ontwikkelde producten proberen ze de kwaliteit van leven met belemmeringen te verbeteren, therapietrouw aan te moedigen of zorgkosten te verlagen. Owen Mumford ontwikkeld niet alleen medische producten onder haar eigen merken zoals de ByMe maar ook voor andere toonaangevende farmaceutische bedrijven over de gehele wereld.