EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

  • Bekijk uw hiv-thuistest resultaat in slechts 15 minuten
  • Alles-in-één hiv-thuistest met een betrouwbare uitslag
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Anoniem testen, waar en wanneer u maar wilt

‘’Wij geloven dat het gemak en de snelle resultaten van point-of-care tests, zoals de ByMe hiv-thuistest, van cruciaal belang zijn om de resultaten voor mensen met hiv verder te verbeteren".

Hiv-thuistest

Wat is hiv?

Hiv is een soa die afkomstig is van het hiv-virus. Het hiv-virus zorgt ervoor dat de weerstand afzwakt, wanneer een persoon met hiv niet behandeld wordt zal hij of zij aids krijgen. Genezing van het hiv-virus is niet mogelijk maar het virus is goed te behandelen. Met de juiste behandeling zullen de klachten verminderen en kan u een lang en gezond leven leiden. Hoe sneller de diagnose vastgesteld wordt hoe beter dit is voor de behandeling. Met behulp van medicijnen is de kans ook kleiner dat het virus verder overgedragen zal worden op andere personen. Hierdoor is het belangrijk om uzelf te testen wanneer u het vermoeden hebt dat u het hiv-virus bij u draagt.

Waarom een hiv-thuistest

Een hiv-thuistest is een test die u zelf aanschaft en ook zelf (thuis)uitvoert. Wanneer u denkt drager te zijn van het hiv-virus is het verstandig om een hiv-thuistest aan te schaffen. Als het blijkt dat u geen drager bent zal dit rust geven, wanneer u wel positief test geeft dit de mogelijkheid tot de behandeling. Het is heel goed te begrijpen dat u graag anoniem wil blijven maar toch een betrouwbare test wil doen.

Naast de anonimiteit is het voor u fijner om de hiv-test uit te voeren in een comfortabele en betrouwbare omgeving. Deze betrouwbare hiv-thuistest is dé perfecte oplossing. Redenen om een hiv-thuistest te overwegen zijn bijvoorbeeld een nieuwe relatie, een gebroken condoom, onbeschermde seks of simpelweg zekerheid. Het kan ook voorkomen dat u niet in aanmerking komt voor een hiv-test bij een laboratorium, iedereen kan de hiv-thuistest aanschaffen. De ByMe biedt hier de perfecte oplossing voor uw probleem. In alle rust kunt u uzelf thuis testen op het hiv-virus. U zult in slechts 15 minuten een betrouwbaar antwoord hebben op de brandende vraag.

De eenvoudige HIV-thuistest

ByMe alles-in-één hiv-thuistest

De simplitude ByMe is de eerste alles in één HIV zelftest ter wereld. De Simplitude ByMe is ontworpen om pré-analytische fouten te voorkomen. Deze fouten hebben enorme gevolgen voor de patiënt. De ByMe is de eerste hiv-thuistest ter wereld met een ingebouwd veiligheidslancet, teststrip en bloedunit. Het is niet meer mogelijk om componenten en/of vloeistoffen door elkaar te halen. Hierdoor wordt de betrouwbaarheid gewaarborgd en is de test door iedereen uit te voeren. De ByMe geeft aan wanneer de test om welke reden dan ook niet gelukt is. In 15 minuten kan het resultaat afgelezen worden die betrouwbaar is. De uitslag van de test is voor iedereen te begrijpen en wordt aangegeven door middel van lijnen.

De voordelen:

  • Ingebouwde bloedafname-eenheid om het bloedmonster gemakkelijk en betrouwbaar over te brengen in het apparaat
  • Ingebouwde bloedafnamebuis om de exacte hoeveelheid bloed te verzamelen en over te dragen voor vertrouwen en betrouwbaarheid in uw resultaat
  • Ingebouwd veiligheidslancet om de testprocedure te vereenvoudigen