EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Met de Simplitude ByMe hiv-zelftest kunt u waar dan ook in Nederland op elk gewenst tijdstip uzelf testen op hiv. Met een hiv-zelftest kunt u in een comfortabele thuissituatie testen op hiv, geen stress door een nieuwe omgeving en ook geen frustraties door een lange wachttijd. Met de ByMe hiv-zelftest test u uzelf anoniem op het hiv-virus. Woont u in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam? Koop dan vandaag nog een zelftest en houd controle over uw eigen gezondheid.

Maak kennis met de nieuwste en eenvoudige hiv-zelftest!

De Simplitude ByMe is ontwikkeld om voor u de testervaring voor hiv gemakkelijker te maken. Dit kan gemakkelijk omdat u hetzelfde apparaat gebruikt om in uw vinger te prikken, het bloedmonster toe te voegen en de daadwerkelijke test uit te voeren. Omdat u deze test geheel zelf kan doen blijft u anoniem en kan u geheel zelf beslissen waar en wanneer u de test uit wil voeren. De Simplitude Byme is een snelle hiv-test, binnen 15 minuten kan u het testresultaat al aflezen. Ondanks dat dit geen laboratoriumtest is, is deze test 99,6% nauwkeurig en dus wél betrouwbaar.

Zelftest

Waarom testen op hiv?

Het uitvoeren van een hiv-test kan u de nodige zekerheid geven. Of u nu een positief of negatief testresultaat heeft gekregen, u weet waar u aan toe bent. Een tijdige diagnose draagt bij aan een effectieve hiv-behandeling. Een hiv-behandeling zorgt dat de vermenigvuldiging van het hiv-virus stopt in het lichaam. Hiernaast kan iemand die hiv-remmers gebruikt ook geen hiv meer overdragen. De behandeling van hiv is niet alleen belangrijk voor uw eigen gezondheid maar ook voor de gezondheid van anderen.

Waarom testen

EZb2eKKWsAA1rUF.jpg