EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

European Testing Week

De week van 20 november 2020 staat in het teken van het testen op hiv en andere soa’s. Deze week wordt er in heel Europa bewustzijn gecreëerd om te testen op soa’s. Testen op hiv is namelijk enorm belangrijk, vroegtijdige constatering brengt voordelen met zich mee in de behandeling. Inmiddels is dit alweer het zevende jaar dat de European Testing Week plaatsvindt. Honderden organisaties nemen deel en sinds een jaar vindt deze week twee keer per jaar plaats namelijk in november en in mei.

European testing week
Testen op hiv

Waarom is deze European Testing Week nodig?

In 2019 namen meer dan 750 organisaties uit 49 landen deel aan ETW, duizenden extra mensen zijn nu op de hoogte van hun hiv- en hepatitisstatus. Betere toegang tot het testen wordt bevorderd en dit zorgt voor minder soa’s.

Gegevens uit 2018 melden dat minstens 36% van de hiv-patienten niet weet dat hij of zij hiv-positief is. Van de hiv-positieve mensen die hier niet bewust van zijn wordt hiv in 53% van de gevallen te laat gediagnostiseerd. Vroegtijdige constatering maakt de behandeling makkelijker doordat er minder gezondheidsproblemen en complicaties op treden.

De ByMe maakt hiv-testen toegankelijker

Volledig anoniem kan er met de ByMe getest worden op hiv. Binnen 15 minuten wordt het betrouwbare testresultaat al weergegeven. Het zelf testen op hiv is dankzij de ByMe erg gemakkelijk, mochten er vragen opkomen over hiv of over uw testresultaat bieden wij de mogelijkheid aan om contact op te nemen met Soapoli-online. Soapoli-online bestaat uit een professioneel team van verpleegkundigen en artsen.

Ook controle houden over uw eigen gezondheid? Koop vandaag nog een hiv-test om uzelf volledig anoniem in een betrouwbare thuissituatie te doen.

Koop hier de ByMe

Simplitude ByMe