EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Welkom op testhivzelf.nl, ontdek de eerste alles-in-één hiv-zelftest

Gemakkelijk zelf testen op hiv met de ByMe

De Simplitude ByMe is hét nieuwe hiv-zelftestapparaat voor een snelle, gemakkelijke en nauwkeurige hiv-test bij u thuis. Deze hiv-test helpt de testpersoon om zich op zijn of haar gemak te voelen tijdens het testen op hiv. De hiv-test is gemakkelijk te bedienen door iedereen en kan op elk gewenste tijdstip en plaats gebruikt worden. Omdat testen op hiv nu laagdrempeliger wordt hopen wij dat meer mensen zichzelf gaan testen en zo de overdracht van hiv te voorkomen.

Om iedereen de beste informatie te geven en de gemakkelijkheid van de Simplitude ByMe aan te tonen hebben wij deze video voor u gemaakt.

Ondanks dat deze hiv test gemakkelijk in gebruik is kunnen wij ons voorstellen dat het prettig is om een voorbeeld te hebben. Het testen op hiv kan als spannend ervaren worden, het is dan prettig dat u een goede uitleg heeft. Hiernaast wilt u zeker weten dat u de test juist gebruikt en in de juiste volgorde de stappen voltooid.

Rekening houdend met voorkeuren van de testpersonen hebben wij besloten om een instructievideo te maken. Voor de persoon die het prettiger vind om instructies te krijgen met beeldmateriaal of als de voorkeur bij een instructie in tekstvorm ligt, iedereen kan deze keuze zelf maken.

Klik hier om de Simplitude ByMe hiv-zelftest te kopen

Meer weten over waarom u uzelf zou moeten testen?

Meer weten over de Simplitude ByMe?

Meer weten over de resultaten van deze hiv sneltest?