EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Wat is een betrouwbare hiv thuistest?

Een hiv thuistest wordt ook wel een hiv sneltest genoemd. Dit is een test die uitgevoerd wordt volledig anoniem in een thuissituatie.

De druk die is ontstaan op de GGD’s heeft gevolgen voor het regulier testen van mensen op hiv. Thuis testen is daardoor een innovatief en serieus alternatief geworden voor laboratoriumtesten. Een betrouwbare oplossing is de Simplitude ByMe hiv-zelftest, deze test biedt een specificiteit en sensitiviteit van 99,6%. De Simplitude ByMe is de eerste alles-in-één thuis-test die binnen 15 minuten een resultaat geeft.

Binnen 15 minuten al resultaat met een sensitiviteit van 99,6%

Soa-aids Nederland adviseert de ByMe hiv zelftest!

Bij de ontwikkeling van de ByMe hiv test is gebruiksgemak voor de testpersoon het uitgangspunt geweest. Doordat het product een ingebouwd lancet heeft en er maar één testvloeistof gebruikt hoeft te worden, is de test door iedereen gemakkelijk te gebruiken. Omdat deze hiv-zelftest eenvoudiger in gebruik is en er minder handelingen nodig zijn, worden pre-analytische fouten voorkomen, waardoor het resultaat betrouwbaarder wordt.

Graag anoniem in een comfortabele thuissituatie een hiv test uitvoeren? Koop vandaag nog de betrouwbare ByMe hiv zelftest.

Hiv-test

Deze website is speciaal ingericht om u meer informatie te geven over de ByMy hiv thuistest. Bekijk ook onze andere pagina's:

Wat is HIV?

Waarom testen

ByMe

FAQ