EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

 • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

 • Snel resultaat in slechts 15 minuten
 • Alles-in-één hiv-test kopen voor thuis met een betrouwbare uitslag?
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Anoniem testen, waar en wanneer u maar wilt

Hiv-zelftest

Waarom een hiv-test kopen?

Door een hiv-test te doen krijgt u zekerheid op de vraag of u drager van het hiv-virus bent of niet. Wanneer u denkt drager te zijn van het virus is het belangrijk om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt, u koopt een test dus niet alleen voor u zelf. Ook voor uw eigen belang is het verstandig om een hiv-test te kopen. Het hiv-virus zal ervoor zorgen dat uw weerstand afzwakt, wanneer dit niet behandeld wordt zal de persoon aids krijgen. Genezing van hiv is niet mogelijk maar hoe sneller de diagnose gesteld wordt hoe beter de ziekte te onderdrukken is.

Wanneer u een hiv-test koopt zal blijken of u wel of geen drager bent, dit zal u rust geven of de mogelijkheid tot de behandeling. Wanneer u een test koopt heeft u volledig zelf in de hand wanneer en waar u de test uit zal voeren.

Voordelen wanneer u een hiv-test koopt

Wij begrijpen dat het niet prettig is om naar een locatie te gaan om u te laten testen. Een hiv-test is niet iets om voor te schamen maar toch voelen veel mensen zich beschaamt, wat begrijpelijk is. Wanneer u onze betrouwbare hiv-test koopt kan u zelf thuis, op een veilige en prettige omgeving testen. Door een hiv-test te kopen blijft u anoniem maar krijgt u toch antwoord op de brandende vraag. Redenen om een hiv-test te kopen zijn bijvoorbeeld een nieuwe relatie, een gebroken condoom, onbeschermde seks of simpelweg zekerheid. Het kan ook voorkomen dat u niet in aanmerking komt voor een hiv-test bij een laboratorium, iedereen kan de hiv-test kopen.

Eenvoudige HIV-zelftest

Betrouwbare hiv-test kopen

U kunt zich voorstellen dat een verkeerde uitslag enorme gevolgen heeft voor de patiënt. Deze hiv-test is de eerste test die u als particulier kan kopen die volledig betrouwbaar is. Het apparaat is voorzien van een ingebouwd veiligheidslancet, teststrip en bloedunit, hierdoor worden pre-analytische fouten voorkomen. Iedereen kan deze test uitvoeren omdat het simpelweg niet meer mogelijk is om componenten en vloeistoffen door elkaar te halen. Nog een voordeel om deze hiv-test te kopen is dat het apparaat aangeeft als de test om welke reden dan ook niet gelukt is. In slechts 15 minuten krijgt u het resultaat te zien die volledig betrouwbaar is, de uitslag wordt aangegeven door middel van lijnen.

Voordelen:

 • Eenvoudig te gebruiken: gebruik hetzelfde apparaat om uw vinger te prikken en het bloedmonster te verzamelen
 • Snel: behaal resultaten in slechts 15 minuten
 • Nauwkeurig: meer dan 99% nauwkeurig
 • Controle: u kiest ervoor om uw hiv-test thuis te doen dus waar en wanneer u maar wilt
 • CE-gemarkeerd
 • Discrete verpakking voor levering en verwijdering