EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Wij begrijpen dat het een enorme drempel kan zijn om uzelf te laten testen op hiv. Ondanks dat de zorgverlener een beroepsgeheim heeft kan het voor u ongemakkelijke gevoelens oproepen. Tijdens het consult kan de zorgverlener vragen naar de redenen om een test te doen, wellicht wil u liever geen antwoord geven op deze vraag. Een anonieme hiv-test kan een oplossing bieden voor u.

Wij willen u meegeven dat het uitvoeren van een hiv-test is niet om te schamen maar juist heel verstandig kan zijn.

Anonieme hiv-thuistest

Met een hiv-thuistest kan u volledig anoniem uzelf testen op hiv. Wij bieden de ByMe aan, deze is ontworpen om voor u de testervaring makkelijker te maken. De ByMe maakt het mogelijk om te testen op hiv vanuit het comfort vanuit uw eigen huis. In slechts 15 minuten kunt u het testresultaat aflezen dat meer dan 99% betrouwbaar is.

Waar en wanneer u maar wil
Een bijkomend voordeel van onze anonieme hiv-test is dat u deze zelf uitvoert. Hierdoor heeft u het tijdstip en de locatie volledig in eigen hand. U bent onafhankelijk van anderen, dit kan voor u de nodige vrijheid geven. Wanneer u een volle agenda heeft, is een anonieme hiv-test dus een goede oplossing. U verliest geen tijd in het reizen naar een locatie, de tijd in de wachtruime en het consult.

Hiv-zelftest