EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Welkom op testhivzelf.nl, ontdek de eerste alles-in-één hiv-zelftest

Wij begrijpen dat het een enorme drempel kan zijn om uzelf te laten testen op hiv. Ondanks dat de zorgverlener een beroepsgeheim heeft kan het voor u ongemakkelijke gevoelens oproepen. Tijdens het consult kan de zorgverlener vragen naar de redenen om een test te doen, wellicht wil u liever geen antwoord geven op deze vraag. Een anonieme hiv-test kan een oplossing bieden voor u.

Wij willen u meegeven dat het uitvoeren van een hiv-test is niet om te schamen maar juist heel verstandig kan zijn.

Anonieme hiv-thuistest

Met een hiv-thuistest kan u volledig anoniem uzelf testen op hiv. Wij bieden de ByMe aan, deze is ontworpen om voor u de testervaring makkelijker te maken. De ByMe maakt het mogelijk om te testen op hiv vanuit het comfort vanuit uw eigen huis. In slechts 15 minuten kunt u het testresultaat aflezen dat meer dan 99% betrouwbaar is.

Waar en wanneer u maar wil
Een bijkomend voordeel van onze anonieme hiv-test is dat u deze zelf uitvoert. Hierdoor heeft u het tijdstip en de locatie volledig in eigen hand. U bent onafhankelijk van anderen, dit kan voor u de nodige vrijheid geven. Wanneer u een volle agenda heeft, is een anonieme hiv-test dus een goede oplossing. U verliest geen tijd in het reizen naar een locatie, de tijd in de wachtruime en het consult.

Hiv-zelftest