EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Soapoli-online

Soapoli-online

Wij zijn ons ervan bewust dat de ByMe geen product is dat u ‘zomaar even’ koopt. Het kan voor u een moeilijke opgave zijn om de drempel over te gaan en een hiv-test te bestellen. Om deze drempel zo laag mogelijk voor u te maken zijn wij een samenwerking gestart met Soapoli-online. Hun dienstverlening is zeer compleet en biedt u o.a. nazorg aan.

Wanneer u vragen heeft over soa’s zoals hiv maar ook Chlamydia of Hepatitis dan adviseren wij om een kijkje te nemen op de Website soapoli-online. Wanneer u een hiv-test gedaan heeft en u positief bent getest bieden wij via Soapoli-online de mogelijkheid aan om nazorg te krijgen. Weet u niet op welke soa u moet testen of welke symptomen bij welke soa horen? Vul dan de soa-testwijzer in of bekijk de soa-symptomenwijzer om gericht advies te krijgen. Deze online hulptools geven u anoniem en discreet een compleet advies.

Dienstverlening van Soapoli-online

Soapoli-online bestaat uit een professioneel team van artsen en verpleegkundigen. Sinds 2012 is Soapoli-online de grootste online aanbieder van soa testen in Nederland. Naast onze Hiv-zelftest bieden ze een compleet thuistest aanbod zodat u zich volledig anoniem kan testen op een soa.

Soapoli-online staat voor kwaliteit, dienstverlening, persoonlijke zorg en streeft naar de hoogst haalbare service. Ze vinden het belangrijk dat wanneer u kiest voor een soa-thuistest, er geen kwaliteit van zorg ingeleverd hoeft te worden. De pijlers van de dienstverlening zijn dan ook betrouwbaarheid, toegankelijke informatie, discretie en goede begeleiding.