EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Binnen 3 kwartier al een betrouwbare hiv uitslag

Sinds kort ligt de ByMe in de schappen van flitsbezorger Gorilla’s. Hiermee is het mogelijk om de ByMe te bestellen en deze binnen enkele minuten geleverd te krijgen bij u thuis. In het geval van Gorilla’s bedienen ze een regio van 18 steden waarbij de levertijd wordt gegarandeerd van 10 minuten.

Wat is een flitsbezorger?

Een flitsbezorger is eigenlijk een online supermarkt maar dan met een bezorgdienst die binnen een kort tijdsbestek bezorgd. Bij het plaatsen van een ByMe bestelling bij Gorilla’s wordt de bestelling direct klaargemaakt in het magazijn wanneer de bezorger, die meestal een fietskoerier is, direct de bestelling oppikt en bezorgt bij u als klant. Gorilla’s belooft dit proces binnen 10 minuten te kunnen realiseren. In het geval van Gorilla’s bedienen ze een regio van 18 steden.

Wil je snel duidelijkheid over je HIV status?

Koop dan nu de ByMe hiv sneltest bij flitsbezorger Gorilla’s. De Simplitude ByMe hiv-test helpt u om controle te krijgen over uw eigen gezondheid. Deze hiv test maakt het mogelijk om te testen vanuit het comfort van uw eigen huis. De Simplitude ByMe is zo ontworpen dat deze hiv-test voor iedereen te begrijpen is en biedt dus een eenvoudige testervaring. De ByMe is een CE gemarkeerde HIV thuistest, die een zeer accurate uitslag geeft, is eenvoudig uit te voeren en geeft binnen 15 minuten een duidelijke HIV test uitslag. De betrouwbaarheid van deze test is maar liefst 99,6 procent.

Hiv zelftest

De voordelen van onze hiv-test:

  • Bekijk uw hiv-zelftestresultaat in slechts 15 minuten
  • Alles-in-één hiv-zelftest met een betrouwbare uitslag
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Anoniem testen, waar en wanneer u maar wilt