EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Simplitude ByMe

De Simplitude ByMe is de oplossing voor iedereen die anoniem wil blijven of op zoek is naar een goedkope en toch betrouwbare oplossing voor een hiv test.

De Simplitude ByMe is een snelle diagnostische test waarmee u uw gezondheid kunt controleren. Het uitvoeren van een hiv-test geeft zekerheid. Mensen kennen hun hiv-status en hebben daardoor controle over hun gezondheid, zowel met een negatief als positief testresultaat.

De ByMe is 's werelds eerste hiv-zelftest met een geïntegreerd veiligheidslancet, teststrip en bloedunit. De test is daardoor eenvoudig in gebruik en het all-in-one testplatform verkleint de kans op fouten. U kunt uw hiv-zelftest altijd en overal afnemen en binnen 15 minuten een betrouwbaar testresultaat van 99,6% verkrijgen.

Waarom de Simplitude ByMe?

De Simplitude ByMe is ontwikkeld om voor u de testervaring gemakkelijker te maken. Dit kan gemakkelijk omdat u hetzelfde apparaat gebruikt om in uw vinger te prikken, het bloedmonster toe te voegen en de daadwerkelijke test uit te voeren. Omdat u deze test geheel zelf kan doen blijft u anoniem en kan u geheel zelf beslissen waar en wanneer u de test uit wil voeren. De Simplitude Byme is een snelle hiv test, binnen 15 minuten kan u het testresultaat aflezen. Ondanks dat dit geen laboratoriumtest is, is deze test 99,6% nauwkeurig en dus wél betrouwbaar.

Hoe werkt de Simplitude ByMe hiv test?

De hiv test bestaat uit een papieren teststrip in een kunststof cassette. De hiv test wordt uitgevoerd door een kleine druppel bloed op te teststrip aan te brengen, gevolgd door enkele druppels testvloeistof (verdunningsmiddel). Wanneer de test is voltooid, kunnen er twee streepjes op de papieren strip verschijnen. Één zichtbaar controlestreepje betekent dat het verdunningsmiddel op de juiste plek is aangebracht en dat de test correct werkt. Het teststreepje wordt alleen zichtbaar als het aangebrachte monster antistoffen tegen hiv bevat, een positieve test.

Simplitude ByMe