EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Deze hiv-test is een product van Owen Mumford. Owen mumford is een wereldwijde marktleider in het ontwerpen en produceren van medische hulpmiddelen. Al meer dan 60 jaar lopen zij voorop, innovatie staat dan ook hoog in het vaandel. Owen Mumford ontwikkeld baanbrekende medische producten onder hun eigen Owen Mumford merk. Hiernaast ontwikkelen ze ook oplossingen voor andere toonaangevende farmaceutische bedrijven zoals Allicance Healthcare, Bayer, Lincoln Medical en talloze anderen.

Owen Mumford heeft een divers productaanbod van de hiv-test, veiligheidslancetten tot oplossingen die het gemakkelijker maken om medicatie toe te dienen. De innovaties helpen zowel patiënten en zorgverleners effectieve behandelingen te leveren.

Owen Mumford heeft meer dan 800 medewerkers en kantoren en productiefaciliteiten in 6 verschillende landen, het hoofdkantoor is gevestigd in Woodstock, Oxford UK.

Door ons werk en het partnerschap met Owen Mumford proberen we de kwaliteit van leven te verbeteren, therapietrouw aan te moedigen en de zorgkosten te verlagen. Kortom een verschil maken in het leven van de mensen die onze producten gebruiken.

Owen Mumford