EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Er zijn verschillende instanties die een hiv-test aanbieden. Zo kan u bijvoorbeeld een test doen bij de GGD, huisarts of het ziekenhuis. De kosten die de zorginstellingen vragen voor de hiv-test kan verschillen per instantie, ook is het ene consult gratis en bij de andere moet er wel betaald worden voor een consult. Wanneer de test gedaan is wordt deze opgestuurd naar een laboratorium ook de prijzen van een laboratoriumonderzoek verschilt. Alle kosten bij elkaar kunnen oplopen tot wel boven de 100 euro.

Vergoeding kosten hiv-test

Vaak worden de kosten van een hiv-test vergoed door de zorgverzekering. Hierbij moet u natuurlijk wel rekening houden met het eigen risico dat u zelf dient te betalen. Ook kan het hangen van een aantal factoren zoals je leeftijd, geaardheid of wanneer je uit een risicoland komt.

ByMe hiv-zelftest

De kosten van onze hiv-test bevat alleen de aanschaf van de test zelf. De prijs van onze hiv-test bedraagt € 29.95 per stuk. Wij verzenden de test naar het gewenste adres waar u de test zonder arts of hulpverlener zelf uitvoert. De ByMe is het apparaat waarmee u uzelf test, deze geeft na 15 minuten de uitslag. U bespaart de verzendkosten van en naar een laboratorium en bijkomende kosten van bijvoorbeeld een arts. Zo kan u dankzij dit product eenvoudig een hiv-zelftest uitvoeren.

EZb2eKKWsAA1rUF.jpg