EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Hiv zelfafnametest
Hiv zelfafnametest ByMe

Ontdek de Simplitude ByMe

De eerste alles-in-één hiv zelftest die is ontworpen om de testervaring gemakkelijker te maken, pre-analytische fouten te verminderen en meer vertrouwen te geven.

Binnen 15 minuten resultaat met 99,6% betrouwbaarheid

3 voordelen

  1. Een en hetzelfde apparaat is nodig om in de vinger te prikken en het bloedmonster te verzamelen
  2. Snel en gemakkelijk te gebruiken, bekijk uw hiv zelftestresultaat binnen 15 minuten
  3. De ByMe maakt het mogelijk om waar en wanneer dan ook een hiv test uit te voeren

TESTPRESTATIES

Door middel van laboratoriumtesten is aangetoond dat de hiv zelftest 99,6% van de hiv negatieve monsters correct wist te identificeren (1757 van 1764). Dit staat bekend als de specificiteit van de test, het percentage terecht negatieve test uitslagen. In laboratoriumtests is aangetoond dat de hiv zelftest 99,6% van de hiv positieve monsters correct wist te identificeren (904 van de 908). Dit staat bekend als de gevoeligheid van de test, het percentage terecht positieve testuitslagen.

De CE gekeurde zelftest

Bij de ontwikkeling is gebruiksgemak het uitgangspunt geweest. Doordat het product een ingebouwd lancet heeft en er maar één testvloeistof nodig is zijn er minder handelingen. Dit maakt de test eenvoudig in het gebruik. Zo worden pre-analytische fouten voorkomen, met als uitkomt een betrouwbaarder resultaat.

Zelftest

Waarom testen op hiv?

Het uitvoeren van een hiv-test kan u de nodige zekerheid geven. Of u nu een positief of negatief testresultaat heeft gekregen, u weet waar u aan toe bent. Een tijdige diagnose draagt bij aan een effectieve hiv-behandeling. Een hiv-behandeling zorgt dat de vermenigvuldiging van het hiv-virus stopt in het lichaam. Hiernaast kan iemand die hiv-remmers gebruikt ook geen hiv meer overdragen. De behandeling van hiv is niet alleen belangrijk voor uw eigen gezondheid maar ook voor de gezondheid van anderen.

Waarom testen

EZb2eKKWsAA1rUF.jpg