EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

 • Welkom op testhivzelf.nl, ontdek de eerste alles-in-één hiv-zelftest

 • Met deze hiv-test voor thuis heeft u resultaat in slechts 15 minuten
 • Alles-in-één hiv-test voor thuis met een betrouwbare uitslag
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Anoniem testen, waar en wanneer u maar wilt

Hiv-test voor thuis

Wat is een hiv-test voor thuis?

De ByMe hiv-test voor thuis is een apparaat die door middel van een druppel bloed meet of u het hiv-virus bij u draagt. Deze hiv-test voor thuis is door iedereen thuis te gebruiken en in slechts 15 minuten heeft u het testresultaat al gekregen. Zo heeft u dus snel, anoniem en betrouwbaar een diagnose. De hiv-test voor thuis bestaat uit een ingebouwd veiligheidslancet, teststrip en een bloedunit. Het is belangrijk om te testen of u besmet bent met hiv wanneer u denkt het virus bij u te dragen. Hoe sneller de diagnose vastgesteld wordt hoe beter dit is voor de behandeling.

Geeft deze hiv-test voor thuis een betrouwbare uitslag?

Deze hiv-test voor thuis geeft in tegenstelling tot de andere hiv-testen voor thuisgebruik wél een betrouwbare uitslag. Regelmatig komt het voor dat de gebruiker de componenten of vloeistoffen door elkaar haalt, hierdoor zal de uitslag niet betrouwbaar zijn. Het kan ook zijn dat er te weinig bloed opgevangen is, ook dit zorgt ervoor dat de verkeerde uitslag wordt vastgesteld. Met de huidige thuis testen die op de markt te vinden zijn is een ‘klein’ foutje dus snel gemaakt maar dit heeft wel enorme gevolgen omdat hierdoor de verkeerde diagnose wordt vastgesteld. Deze hiv-test voor thuis is ontworpen om pre-analytische fouten te voorkomen omdat het simpelweg niet mogelijk is om componenten en/of vloeistoffen door elkaar te halen. De ByMe hiv-test voor thuis waarborgt de betrouwbaarheid tevens is de test thuis door iedereen uit te voeren.

Waarom een hiv-test voor thuisgebruik?

Een hiv-test voor thuis is een test die u zelf aanschaft en ook zelf (thuis) uitvoert. Wanneer u denkt drager te zijn van het hiv-virus is het verstandig om een hiv-test te doen. Wanneer de uitslag negatief is zal u dit zekerheid geven, wanneer u positief test kunt u vervolgstappen ondernemen om het behandeltraject in te gaan. Met de juiste behandeling zullen de klachten verminderen en kan u een lang en gezond leven leiden. Met behulp van medicijnen is de kans ook kleiner dat het verder overgedragen zal worden op andere personen.

Wanneer u een hiv-test thuis uitvoert zal u anoniem blijven nog een voordeel is dat u de test op elk gewenste moment en plek kan doen. Wij begrijpen dat wanneer u een test op hiv wil uitvoeren dat dit fijner is in een vertrouwde omgeving. Er zijn vele redenen waarom het verstandig is om een hiv-test voor thuis aan te schaffen namelijk: een nieuwe relatie, een gebroken condoom, onbeschermde seks of simpelweg zekerheid. Ook wanneer u niet in aanmerking komt bij uw huisarts voor een hiv-test biedt een hiv-test voor thuis een oplossing.

Simplitude ™ ByMe ™ is de eerste alles-in-één hiv-test voor thuis die is ontworpen om uw testervaring gemakkelijker te maken.


Voordelen:

 • Eenvoudig te gebruiken: gebruik hetzelfde apparaat om uw vinger te prikken en het bloedmonster te verzamelen
 • Snel: behaal resultaten in slechts 15 minuten
 • Nauwkeurig: meer dan 99% nauwkeurig
 • Controle: u kiest ervoor om uw hiv-test thuis te doen dus waar en wanneer u maar wilt
 • CE-gemarkeerd
 • Discrete verpakking voor levering en verwijdering