EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

De ByMe hiv-zelftest kan u online kopen. De hiv-zelftest wordt naar het gewenste adres gestuurd, waarna de test zelf thuis afgenomen kan worden. De test zal na de online aankoop verstuurd worden in een doos waaraan niet te zien is dat hier een hiv-test in zit, u blijft anoniem. Het voordeel van deze online test is dat deze snel het resultaat geeft of u wel of niet positief test op antistoffen van het hiv-virus. Iedereen kan deze test zelf uitvoeren en de resultaten aflezen.

Waarom online een hiv-test bestellen

Het is belangrijk om uzelf te testen op het hiv-virus wanneer u dit mogelijk op heeft gelopen. Hiv is overdraagbaar via lichaamsvocht (sperma, slijmvliesvocht, moedermelk bijvoorbeeld) en bloed. Wanneer u meerdere bedpartners heeft of een nieuwe relatie begint is het belangrijk om te testen om verdere besmettingen te voorkomen. Wanneer u de ByMe zelftest aanschaft kan u op de gewenste plek en op het gewenste tijdstip testen op hiv. U blijft anoniem en wij begrijpen dat een hiv-test uitvoeren op een comfortabele omgeving fijner is dan wanneer u hiervoor naar een ziekenhuis of GGD moet.

Testhivzelf.nl

Op onze website vindt u informatie die u nodig heeft om meer te weten te komen over hiv. Wanneer u de wens heeft om uzelf te testen bieden wij de betrouwbare ByMe hiv-sneltest aan. Dit is een CE-gecertificeerde alles-in-één hiv-test die gemakkelijk in gebruik is en meer dan 99% nauwkeurig. Naast de test bieden wij ook nazorg aan wanneer u positief getest heeft.

Hiv-test