EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Waarom een hiv test doen?

Een hiv-thuistest is een test die u zelf aanschaft en ook zelf (thuis)uitvoert. Wanneer u denkt drager te zijn van het hiv-virus is het verstandig om een hiv test te doen. Als het blijkt dat u geen drager bent zal dit rust geven, wanneer u wel positief test geeft dit de mogelijkheid tot de behandeling. Het is heel goed te begrijpen dat u graag anoniem wil blijven maar toch een betrouwbare test wil doen.

Naast de anonimiteit is het voor u fijner om de hiv test te doen in een comfortabele en betrouwbare omgeving. Deze betrouwbare hiv-thuistest is dé perfecte oplossing. Redenen om een hiv-thuistest te doen zijn bijvoorbeeld een nieuwe relatie, een gebroken condoom, onbeschermde seks of simpelweg zekerheid. Het kan ook voorkomen dat u niet in aanmerking komt voor een hiv test bij een laboratorium, iedereen kan de hiv thuistest aanschaffen. De ByMe biedt hier de perfecte oplossing voor uw probleem. In alle rust kunt u uzelf thuis testen op het hiv-virus. U zult in slechts 15 minuten een betrouwbaar antwoord hebben op de brandende vraag.

Er zijn veel redenen om een hiv test te doen

U begint een nieuwe relatie

new-relashionship.jpg
friends-group.jpg

Regelmatig testen maakt deel uit van uw controleroutine

condom-broke.jpg

Het condoom is gebroken

U heeft een informele relatie

casual-relationship.jpg

U heeft onbeschermde seks gehad

unprotectedx.jpg
multiple-partners.jpg

U heeft meerdere partners

peace-of-mind.jpg

U en uw partner willen gemoedsrust

Een hiv test doen kan u de nodige zekerheid geven. Of u nu een positief of negatief testresultaat heeft gekregen, u weet waar u aan toe bent. Een vroege diagnose geeft u toegang tot een effectieve hiv-behandeling die de voortgang van het virus stopt en het risico op overdracht elimineert door het virus niet-detecteerbaar te maken *. Als het positief is, betekent dit dat uw antilichamen reageren op de hiv-test.

ByMe hiv-test
Er zijn veel redenen waarom u zou kunnen overwegen om een hiv-test te doen. Simplitude ™ ByMe ™ hiv-zelftest stelt u in staat uw gezondheid onder controle te houden, passend bij uw routine en uw levensstijl. Om het resultaat correct te laten zijn, moet u de zelftest uitvoeren ten minste 12 weken na een mogelijke blootstelling aan hiv.

* Niet detecteerbaar = niet overdraagbaar; Dit betekent dat een persoon met hiv die tijdens de behandeling gedurende 6 maanden of langer niet detecteerbaar is, hiv niet via seks kan overdragen.