EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

 • Welkom op testhivzelf.nl, ontdek de eerste alles-in-één hiv-zelftest

 • Bekijk uw hiv-sneltest resultaat in slechts 15 minuten
 • Alles-in-één hiv-sneltest met een betrouwbare uitslag
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Anoniem testen, waar en wanneer u maar wilt

Wat is een hiv-sneltest?

De ByMe hiv-sneltest is een apparaat die door middel van een druppel bloed meet of u het hiv-virus bij u draagt. Deze hiv-sneltest is door iedereen thuis te gebruiken en in slechts 15 minuten heeft u het testresultaat al gekregen. Zo heeft u dus snel, anoniem en betrouwbaar een diagnose. De hiv-sneltest bestaat uit een ingebouwd veiligheidslancet, teststrip en een bloedunit. Het is belangrijk om te testen of u besmet bent met hiv wanneer u denkt het virus bij u te dragen. Hoe sneller de diagnose vastgesteld wordt des te beter dit is voor de behandeling.

Hiv-sneltest

Heeft deze hiv-sneltest een betrouwbare uitslag?

Deze hiv-sneltest geeft in tegenstelling tot de andere hiv-sneltesten wél een betrouwbare diagnose. Regelmatig komt het voor dat de gebruiker de componenten of vloeistoffen door elkaar haalt, hierdoor is de uitslag niet betrouwbaar. Het kan ook zijn dat er te weinig bloed opgevangen is, ook dit zorgt ervoor dat de verkeerde diagnose wordt gesteld. Met de huidige testen die op de markt te vinden zijn is een ‘klein’ foutje snel gemaakt maar dit heeft enorme gevolgen wanneer de verkeerde diagnose wordt vastgesteld. Deze hiv-sneltest is ontworpen om pre-analytische fouten te voorkomen omdat het simpelweg niet mogelijk is om componenten en/of vloeistoffen door elkaar te halen. De ByMe hiv-sneltest waarborgt de betrouwbaarheid tevens is de test door iedereen uit te voeren.

Waarom een hiv-sneltest?

Een hiv-sneltest is een test die u zelf aanschaft en ook zelf uitvoert. Wanneer u denkt drager te zijn van het hiv-virus is het verstandig om een hiv-sneltest te doen. Wanneer de uitslag negatief zal u dit zekerheid geven, wanneer u positief test kunt u vervolgstappen ondernemen om het behandeltraject in te gaan. Met de juiste behandeling zullen de klachten verminderen en kan u een lang en gezond leven leiden. Hoe sneller de diagnose vastgesteld wordt hoe beter dit is voor de behandeling. Met behulp van medicijnen is de kans ook kleiner dat het verder overgedragen zal worden op andere personen.

Wanneer u een hiv-sneltest doet zal u anoniem blijven, ook kunt u de test op elk gewenste moment en plek uitvoeren. Wij begrijpen dat wanneer u een test op hiv wil doen dat dit fijner is in een vertrouwde omgeving. Er zijn vele redenen waarom het verstandig is om een hiv-sneltest aan te schaffen namelijk: een nieuwe relatie, een gebroken condoom, onbeschermde seks of simpelweg zekerheid. Ook wanneer u niet in aanmerking komt bij uw huisarts voor een hiv-test biedt een hiv-sneltest een oplossing.


HIV-sneltest

Simplitude ™ ByMe ™ is de eerste alles-in-één hiv-sneltest die is ontworpen om uw testervaring gemakkelijker te maken. Met deze snelle diagnostische test kunt u uzelf nauwkeurig testen op HIV, wanneer het u uitkomt.

Voordelen:

 • Eenvoudig te gebruiken: gebruik hetzelfde apparaat om uw vinger te prikken en het bloedmonster te verzamelen
 • Snel: behaal resultaten in slechts 15 minuten
 • Nauwkeurig: meer dan 99% nauwkeurig
 • Controle: u kiest ervoor om uw hiv-zelftest te doen, waar en wanneer u maar wilt
 • CE-gemarkeerd
 • Discrete verpakking voor levering en verwijdering