EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

In de afgelopen 35 jaar is hiv drastisch veranderd. Hiv is veranderd van een doodvonnis naar een beheersbare ziekte, ook op de lange termijn. De medicatie anno 2022 zorgt ervoor dat je geen hiv meer kan doorgeven en een goed leven kan hebben.

Testen op HIV is de eerste stap naar het nemen van controle over je gezondheid, en ondanks wat de uitslag is: onthoud elk resultaat is een goed resultaat.

In deze video verteld Tom Postive Lad over de nieuwe SimplitudeByMe thuistestkit, waarmee je sneller, eenvoudiger en gemakkelijker dan ooit op hiv kunt testen in het comfort en de privacy van je eigen huis.

In 2030 hiv het land uit

Hiv is te stoppen met behulp van testen en behandelingen. De Simplitude ByMe is een nieuwe hiv zelftest, met deze test kan er anoniem getest worden in een prettige thuissituatie. De ByMe geeft binnen 15 minuten een betrouwbaar resultaat en wordt geleverd met een duidelijk instructievel.

Wat is hiv?

Hiv staat voor humaan immunodeficiëntievirus en is een virus dat cellen aanvalt die het lichaam helpen infecties te bestrijden, waardoor een persoon kwetsbaarder wordt voor andere infecties. Hiv wordt verspreid door contact van bepaalde lichaamsvloeistoffen van een hiv-positieve persoon, meestal wordt hiv overgedragen door onbeschermde seks of tijdens het delen van naalden. Wanneer hiv niet behandeld wordt zal in een later stadium aids ontstaat. Aids treedt op wanneer het immuunsysteem van het lichaam ernstig beschadigd is door het virus.

De Simplitude ByMe

Waar sommige mensen problemen mee hebben is het krijgen van te weinig bloed. Het belangrijkste is dat je je hand goed opwarmt, dit kan door de handen even in warm water te houden. Door daarna je vinger te masseren stimuleer je de bloedsomloop en zal er voldoende bloed uit de vinger komen. Door een beetje in de vinger te knijpen na de prik zal u de test goed uit kunnen voeren. Na het toevoegen van het bloed moeten er vier druppels testvloeistof in de test gedruppeld worden. Nu rest alleen nog het wachten. Iedereen kan zichzelf testen met de Simplitude ByMe, zegt ook huisarts Ranj Singh.

De uitslag:

Als de testuitslag positief is moet dit formeel bevestigd worden door artsen. Vanuit Soapoli-online staat een team van artsen en verpleegkundigen voor u klaar wanneer u hulp en/of advies nodig heeft.

Hiv zelftest