EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Met trots kunnen wij eindelijk mededelen dat wij ons nieuwe product hebben gelanceerd met de bijbehorende website.

De Simplitude ByMe is de eerste alles-in-één hiv-zelftest die is ontworpen om uw testervaring gemakkelijker te maken. Met deze snelle diagnostische test kunt u uzelf nauwkeurig testen op HIV.


Wat is de hiv-zelftest?

Een hiv-zelftest is een test die u zelf aanschaft en ook zelf volledig uitvoert. Zo kan u wanneer u denkt drager te zijn van het hiv-virus of regelmatig wil controleren gemakkelijk testen. Wij begrijpen dat het voor mensen de voorkeur heeft om anoniem te testen maar dat deze test even betrouwbaar moet zijn als een laboratoriumtest uitgevoerd door professionals.

De voordelen van onze hiv-test:

  • Bekijk uw hiv-zelftestresultaat in slechts 15 minuten
  • Alles-in-één hiv-zelftest met een betrouwbare uitslag
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Anoniem testen, waar en wanneer u maar wilt

Simplitude ByMe zelftest:

Onze hiv-zelftest is de eerste zelftest ter wereld met een ingebouwd veiligheidslancet, teststrip en een bloedunit. Het apparaat is speciaal ontworpen om pre-analytische fouten te verminderen. Dit wordt gewaarborgd omdat het niet meer mogelijk is om vloeistoffen en/of componenten door elkaar te halen. Ook geeft de ByMe aan wanneer de test om welke reden niet gelukt is, hierdoor zal u nooit een onbetrouwbaar resultaat krijgen. In slechts 15 minuten is het resultaat af te lezen die volledig betrouwbaar is. De uitslag van de test wordt aangegeven aan de hand van lijnen en is voor iedereen te begrijpen.

Snel, nauwkeurig, gemakkelijk, waar en wanneer u maar wilt

Enthousiast geworden? Bestel direct uw test, voor 15.00 uur besteld = morgen al in huis