EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

Soapoli-online adviseert de Simplitude ByMe

Je denkt erover om een hiv zelftest te gaan doen? Dan heb je verschillende testmogelijkheden! Zo kan je kiezen voor een hiv test via je huisarts of GGD een test te doen maar vanwege het coronavirus is dit lastig. Een hiv zelftest biedt hierop een oplossing, een hiv zelftest is een test die je zelf uitvoert en meteen daarna de uitslag afleest. De uitslag is na 15 minuten al af te lezen en de test kan volledig anoniem en in een relaxte thuissituatie gedaan worden.

Waarom testen op hiv?

Hoe werkt een zelftest

Hiv zelftest
De simplitude ByMe hiv zelftest

De simplitude ByMe hiv zelftest, zo simpel als het maar kan.

Ontdek de eerste-alles-in-1 hiv zelftest die is ontworpen om jouw hiv test ervaring gemakkelijker te maken. In een comfortabele thuissituatie krijg je binnen slechts 15 minuten al een betrouwbaar hiv testuitslag. De Simplitude ByMe is een CE-gekeurde test en biedt een betrouwbare oplossing voor het testen op hiv, dit vindt ook SoaAids Nederland. Bij de ontwikkeling van deze gemakkelijke hiv thuistest was gebruiksgemak het uitgangspunt. Het product is gemakkelijk doordat de test uit één apparaat bestaat, een ingebouwd lancet heeft (waardoor de test ook met een naaldfobie uit de voeren is) en er maar 1 testvloeistof nodig is. Doordat er minder handelingen nodig zijn worden fouten voorkomen en het resultaat betrouwbaarder.

  • Soapoli-online.nl
    Voor soa-zelftesten voor alle soa’s. Ook voor een betrouwbare hiv-thuistest, zoals de ByMe hiv-zelftest. 

Waarom testen op hiv met een zelftest?

Een hiv thuistest dé oplossing als je het moeilijk vind je hulpvraag met iemand te bespreken, deze test kan je helemaal zonder tussenkomst van een hulpverlener of arts thuis uitvoeren. De bediening is eenvoudig en het aflezen van de uitslag kan je met de uitgebreide instructie ook gewoon zelf.

HIV thuis testen met een deskundige op de achtergrond

Het kan best een moeilijk besluit zijn om een hiv test te gaan doen. Om de test drempel zo laag mogelijk te maken hebben wij een samenwerking gestart met Soapoli-online. Vanuit Soapoli-online staat een team van verpleegkundigen voor u klaar bij het uitvoeren van de test en verdere vragen over hiv.

Mijn hiv zelftest uitslag is GOED

Is je ByMe hiv test uitslag goed en geeft de test aan dat je geen hiv infectie hebt dan kan dat enorm opluchten. Het is dan natuurlijk wel belangrijk om naast hiv ook andere SOA te testen als je onveilige seks hebt gehad.