EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Welkom op testhivzelf.nl, ontdek de eerste alles-in-één hiv-zelftest

Wie zijn de Seksulogenmettwee?

Anne en Leila zijn de mensen achter Seksuologen met twee, beide afgestudeerd als seksuologen. Hun doel is om taboes te doorbreken rondom seksualiteit, intimiteit en relaties door gesprekken te openen hierover. Bekijk hun Instagrampagina @seksuologenmettwee waar ze met op een laagdrempelige wijze en met een tikkeltje humor taboes bespreken.

Zo gemakkelijk is het om een hiv-sneltest te doen

In het door de seksuologenmettwee gemaakte filmpje is precies te zien hoe de Simplitude ByMe werkt. ‘’Zo’n sneltest is inderdaad snel, alles bij elkaar geteld weet je binnen 20 minuten de uitslag! Ook doet het prikken totaal geen pijn en zijn de instructies mega duidelijk.’’

Waarom een hiv-thuistest?

Een hiv-thuistest is een test die u zelf aanschaft en ook zelf (thuis)uitvoert. Wanneer u denkt drager te zijn van het hiv-virus is het verstandig om een hiv-thuistest aan te schaffen. Als het blijkt dat u geen drager bent zal dit rust geven, wanneer u wel positief test geeft dit de mogelijkheid tot de behandeling. Het is heel goed te begrijpen dat u graag anoniem wil blijven maar toch een betrouwbare test wil doen.

ByMe hiv-test

Er zijn veel redenen waarom u zou kunnen overwegen om een hiv-test te doen. Simplitude ™ ByMe ™ hiv-zelftest stelt u in staat uw gezondheid onder controle te houden, passend bij uw routine en uw levensstijl. Om het resultaat correct te laten zijn, moet u de zelftest uitvoeren ten minste 12 weken na een mogelijke blootstelling aan hiv.

Klik hier om de hiv-zelftest te kopen
ByMe

Meer weten over waarom u uzelf zou moeten testen?

Meer weten over de Simplitude ByMe?

Meer weten over de resultaten van deze hiv sneltest?