EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Voorheen ByMe, nu Atomo Newfoundland. Hetzelfde product maar een andere naam.

€ 29,95 € 24,75 ex.
Op voorraad (453 beschikbaar)
(4)

Voorheen Byme, nu Atomo Newfoundland

Alles-in-één hiv-test
Gemakkelijk in gebruik
Anoniem testen, waar en wanneer u maar wilt
Snel: zie uw testresultaat in slechts 15 minuten
Meer dan 99% nauwkeurig
CE-gecertificeerd
Discrete verpakking voor levering en verwijdering


Atomo Newfoundland hiv zelf test

De Atomo Newfoundland hiv zelf test helpt u om controle te krijgen over uw eigen gezondheid. Deze hiv test maakt het mogelijk om te testen vanuit het comfort van uw eigen huis. De Atomo Newfoundland hiv zelf test is zo ontworpen dat deze hiv-test voor iedereen te begrijpen is en biedt dus een eenvoudige testervaring.

Waarom de Atomo Newfoundland hiv zelf test

De Atomo Newfoundland hiv zelf test is ontwikkeld om voor u de testervaring voor hiv gemakkelijker te maken. Dit kan gemakkelijk omdat u hetzelfde apparaat gebruikt om in uw vinger te prikken, het bloedmonster toe te voegen en de daadwerkelijke test uit te voeren. Omdat u deze test geheel zelf kan doen blijft u anoniem en kan u geheel zelf beslissen waar en wanneer u de test uit wil voeren. De Atomo Newfoundland is een snelle hiv-test, binnen 15 minuten kan u het testresultaat al aflezen. Ondanks dat dit geen laboratoriumtest is, is deze test 99,6% nauwkeurig en dus wél betrouwbaar.

Hoe werkt de Atomo Newfoundland hiv zelf test?

De hiv-test bestaat uit een papieren teststrip in een kunststof cassette. De hiv-test wordt uitgevoerd door een kleine druppel bloed op te teststrip aan te brengen, gevolgd door enkele druppels testvloeistof (verdunningsmiddel). Wanneer de test is voltooid, kunnen er twee streepjes op de papieren strip verschijnen. Eén zichtbaar controlestreepje betekent dat het verdunningsmiddel op de juiste plek is aangebracht en dat de test correct werkt. Het teststreepje wordt alleen zichtbaar als het aangebrachte monster antistoffen tegen hiv bevat, een positieve test.

De voordelen van deze hiv-thuistest:

  • Het bloed is gemakkelijk op het apparaat aan te brengen
  • U ziet wanneer u voldoende bloed heeft overgebracht voor de test
  • Veiligheidslancet om het per ongeluk prikken te voorkomen

Er zijn veel redenen waarom het verstandig is om een hiv-test te doen. De Atomo Newfoundland hiv zelf test stelt u in staat uw gezondheid onder controle te houden, passend bij uw routine en uw levensstijl. Om de resultaten correct te laten zijn, moet u de zelftest ten minste 12 weken na een mogelijke blootstelling aan hiv uitvoeren.

  • Indien negatief, blijf op de hoogte en onthoud waarom u moet testen. Moedig anderen aan om ook te testen.
  • Indien positief, stelt een vroege diagnose u in staat toegang te krijgen tot een effectieve hiv-behandeling die de progressie van het virus stopt en het risico op overdracht elimineert door het virus niet-detecteerbaar te maken *. Als het positief is, betekent dit dat de hiv-test reactief is voor aangemaakte antilichamen.

* Ondetecteerbaar = niet overdraagbaar; het betekent dat als iemand met hiv 6 maanden of langer niet detecteerbaar blijft tijdens de behandeling, hij hiv niet via seks kan overdragen.

Unieke productcode (UPC)7422249371384
ProducttypeAtomo Newfoundland hiv zelf test
Categorieën Atomo Newfoundland hiv zelf test
Prijs (excl. btw)€ 24,75
Prijs (incl. btw)€ 29,95
BTW hoog (21%)€ 5,20
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 4
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren