EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

 • Welkom op testhivzelf.nl, ontdek de eerste alles-in-één hiv-zelftest

 • Snel resultaat in slechts 15 minuten
 • Online een Alles-in-één hiv-test kopen met een betrouwbare uitslag?
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Anoniem testen, waar en wanneer u maar wilt

Hiv-zelftest

Waarom online hiv-test een kopen?

Door een hiv-test te doen krijgt u zekerheid op de vraag of u drager van het hiv-virus bent of niet. Wanneer u denkt drager te zijn van het virus is het belangrijk om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt, u koopt een een online hiv-test dus niet alleen voor u zelf. Ook voor uw eigen belang is het verstandig om een online hiv-test te kopen. Het hiv-virus zal ervoor zorgen dat uw weerstand afzwakt, wanneer dit niet behandeld wordt zal de persoon aids krijgen. Genezing van hiv is niet mogelijk maar hoe sneller de diagnose gesteld wordt hoe beter de ziekte te onderdrukken is.

Wanneer u een hiv-test koopt zal blijken of u wel of geen drager bent, dit zal u rust geven of de mogelijkheid tot de behandeling. Wanneer u online een test koopt heeft u volledig zelf in de hand wanneer en waar u de test uit zal voeren.

Voordelen wanneer u online een hiv-test koopt

Wij begrijpen dat het niet prettig is om naar een locatie te gaan om u te laten testen. Een hiv-test is niet iets om voor te schamen maar toch voelen veel mensen zich beschaamt, wat begrijpelijk is. Wanneer u onze betrouwbare hiv-test online koopt kan u zelf thuis, op een veilige en prettige omgeving testen. Door een hiv-test online te kopen blijft u anoniem maar krijgt u toch antwoord op de brandende vraag. Redenen om een online hiv-test te kopen zijn bijvoorbeeld een nieuwe relatie, een gebroken condoom, onbeschermde seks of simpelweg zekerheid. Het kan ook voorkomen dat u niet in aanmerking komt voor een hiv-test bij een laboratorium, iedereen online een hiv-test kopen.

Eenvoudige HIV-zelftest

Betrouwbare online hiv-test kopen

De Simplitude ByMe is ontworpen om pré-analytische fouten te voorkomen. U kunt zich voorstellen dat een verkeerde uitslag enorme gevolgen heeft voor de patiënt. Wanneer u vele stappen moet uitvoeren is de kans groter op het maken van een fout dan wanneer u maar een aantal stappen moet doorlopen. Deze hiv-test is de eerste test die u als particulier online koopt en die volledig betrouwbaar is. Het apparaat is voorzien van een ingebouwd veiligheidslancet, teststrip en bloedunit, hierdoor worden pre-analytische fouten voorkomen. Iedereen kan deze test uitvoeren omdat het simpelweg niet meer mogelijk is om componenten en vloeistoffen door elkaar te halen. Nog een voordeel om deze hiv-test online te kopen is dat het apparaat aangeeft als de test om welke reden dan ook niet gelukt is. In slechts 15 minuten krijgt u het resultaat te zien die volledig betrouwbaar is, de uitslag wordt aangegeven door middel van lijnen.

Voordelen:

 • Eenvoudig te gebruiken: gebruik hetzelfde apparaat om uw vinger te prikken en het bloedmonster te verzamelen
 • Snel: behaal resultaten in slechts 15 minuten
 • Nauwkeurig: meer dan 99% nauwkeurig
 • Controle: u kiest ervoor om uw hiv-test thuis te doen dus waar en wanneer u maar wilt
 • CE-gemarkeerd
 • Discrete verpakking voor levering en verwijdering