EenvoudigBetrouwbaarCE-geregistreerd

  • Welkom op testhivzelf.nl, ontdek de eerste alles-in-één hiv-zelftest

Hoe kan je testen op hiv?

Over hiv-zelftesten wordt veel geschreven, voornamelijk dat deze niet betrouwbaar zijn. Dit is echter onjuist en hierdoor willen wij daar graag duidelijkheid over geven. Zowel de Simplitude ByMe en de Insti hiv zelftest zijn CE-gekeurd én betrouwbaar. Als voorbeeld is de Simplitude ByMe betrouwbaar met maar liefst 99,6 procent. Hiermee is de ByMe even betrouwbaar als een test met tussenkomst van een arts of laboratorium en in sommige gevallen zelfs nog betrouwbaarder.

Hiv-zelftesten zijn dus wel degelijk betrouwbaar!

Met de komst van de ByMe en de Insti hiv thuistest zijn er goede alternatieven op de markt gekomen waarbij er in een veilige thuissituatie getest kan worden op hiv. Een hiv zelftest biedt de mogelijkheid voor de testpersoon om anoniem waar en wanneer iemand maar wil gemakkelijk maar wel discreet te testen op hiv.

De ByMe wordt wereldwijd gebruikt door artsen en goede doelen om gezamenlijk hiv de wereld uit te krijgen. Instellingen die werken met de ByMe zijn onder andere Terrence Higgins, Soa Aids Nederland en Foundation for social education ook heeft de Simplitude ByMe onlangs in de Vogue gestaan.

Snelle hiv test kopen?

De Insti hiv sneltest en de ByMe hiv sneltest zijn beide testen die u vandaag nog kan bestellen en u morgen geleverd krijgt. Zo zorgt u er vandaag al voor dat u morgen al op de hoogte bent van uw hiv status. In tegenstelling tot de andere test (GGD, laboratorium etc.) waarbij u de test vandaag besteld, morgen ontvangt, die dag erna de test op stuurt naar het lab, waar die de dag erna past aankomt en dan nog 3 dagen dient te wachten op de uitslag.

De Simplitude ByMe en de Insti hiv zelftest

De Insti hiv zelftest en de ByMe hiv zelftest hebben veel gemeen. Beide zijn ze de volgende werkdag in huis en ze geven beide binnen 15 minuten al het testresultaat. Het voordeel van de ByMe is dat deze hiv zelftest een alles-in-een apparaat is waarbij er maar één testvloeistof toegevoegd dient te worden. Dat is een stuk overzichtelijker vergeleken met de Insti hiv test omdat hier op de juiste volgorde meer dan twee vloeistoffen toegevoegd dienen te worden aan de test.

Waarom testen op hiv?

Het uitvoeren van een hiv-test kan u de nodige zekerheid geven. Of u nu een positief of negatief testresultaat heeft gekregen, u weet waar u aan toe bent. Een tijdige diagnose draagt bij aan een effectieve hiv-behandeling. Een hiv-behandeling zorgt dat de vermenigvuldiging van het hiv-virus stopt in het lichaam. Hiernaast kan iemand die hiv-remmers gebruikt ook geen hiv meer overdragen. De behandeling van hiv is niet alleen belangrijk voor uw eigen gezondheid maar ook voor de gezondheid van anderen.

Waarom testen

EZb2eKKWsAA1rUF.jpg